smokey Cześć wszystkim. Pamietam nasze poprzednie forum, gdzie dużo się działo, sporo osób było aktywnych. Tutaj niestety ruch zamiera 🤔 choć i tak super, ze w ogóle jest! Może założymy sobie zamkniętą grupę na fb? Co wy na to, byłby ktoś chętny? Myśle ze to bardzo ułatwi nam wymianę informacji
Magdalena smokey jestem za, kiedyś jakaś grupa była na FB ponoć choć część osób nie chciała się ujawnić. Mam z dwiema osobami 😉 Myślę, że to też kwestia wypozycjonowanie strony, stare forum jako tako było widoczne w Googlach, nowe niestety ukryte w czeluściach internetu 🙂
smokey Hm, wydaje mi się ze większość z nas „zna” się już od lat, wiec w sumie co za problem z tym ujawnieniem, poza tym przecież wszyscy jesteśmy w tej samej sytuacji.
Suzanne Wydaje mi się, że po prostu bardzo trudno znaleźć to forum w internecie, stąd mały "ruch". Jestem za grupą na fb, tylko jeśli by się dało zrobić jakąś neutralną nazwę, że tak to ujmę, myślę, że większość nie chce się afiszować z chorobą na fb 😉
smokey Myślałam oczywiście o zamknietej grupie, przecież nie będę znajomych z fb informować hurtem , ze mam wzw 😅 natomiast neutralna nazwa raczej sprawi ze ktoś, kto będzie szukał takiej grupy i wsparcia nas nie znajdzie